En del af Odsherred Kommune
Velkommen
Velkommen til Aktivitets-og samværstilbuddet Holbækvej

Du er meget velkommen til at besøge os. Vi sørger for at du får set, hvad vi kan tilbyde af grupper, tilbud og aktiviteter. Hvis du får lyst til at blive medlem hos os så ring til receptionen, så sørger de for at planlægge rundvisning og information til dig.

Kontakt receptionen

22 45 71 67
holbaekvej@hotmail.com  

Åbningstider

Mandag: kl. 9-20
Tirsdag: kl. 9-15
Onsdag: kl. 9-15
Torsdag: Lukket
Fredag: kl. 9-15

Medlemskab

Når du har bestemt dig for at være medlem, så udfylder du et skema med kontaktoplysninger,  pårørende vi kan kontakte hvis uheldet er ude, særlige hensyn eller andet med særlig betydning for dig. Derefter får du et medlemskort, som vi på sigt tænker vil give dig nogle fordele.
Medlemskabet giver ret til gratis kaffe.

Introduktion

Du introduceres til husets daglige rytme og de tilknyttede medarbejdere. Der udleveres og formidles åbningstider og kontaktmuligheder, ligesom aktiviteter og opgaver præsenteres.  Vi afslutter med en afklaring af, hvorvidt du har interesse i at indgå i fællesskabet og hvilken hovedgruppe, du vil være i. Som nyt medlem vil du blive introduceret til alle opgaver i den gruppe, du har valgt.

Du kan have brug for betænkningstid til om, du efter introduktionen ønsker at deltage. Så sørger vi for flere introducerende samtaler og besøg, førend du tager endeligt stilling til, om du ønsker at benytte vores tilbud og hvilken gruppe, du vil deltage i.