En del af Odsherred Kommune
Hovedgrupper
Hovedgrupper-cirkel - fra folderen Socialpsykiatri Odsherred

Et afgørende omdrejningspunkt i aktivitets- og samværstilbuddet Holbækvej er hovedgrupperne. De er vigtige for dagligdagen i huset og grupperne har en størrelse, hvor medlemmer og medarbejdere kan løse opgaverne og samtidig har plads til at nærvær og fællesskab kan trives. 

Når du melder dig ind, vælger du hvilke af de 3 hovedgrupper, du vil være i. Medarbejderne, der er tilknyttet bliver dine kontaktpersoner. Du aftaler med kontaktpersonerne om der er særlige hensyn, der skal tages i forhold til de opgaver, der skal løses i gruppen.

Hovedgruppe - Reception/Kontorgruppe

Alle medlemmer møder- og skriver sig ind i receptionen, her tages imod besøgende, der besvares telefonopkald og ind- og udgående post håndteres. Receptionen samarbejder med kontoret om de referater, opslag, informationer m.v. der skal rundt i huset. Kontoret lægger møder og aftaler i kalender, opretter og opdaterer medlemskartotek. Skemaer og introduktionsmapper til de andre grupper bestiller de hos Reception/Kontorgruppen. Der udarbejdes en ugeplan under et fast ugentligt møde, hvor opgaverne fordeles. 

Der vil altid være en tavle med daglige, ugentlige og ad hoc opgaver, hvor der er overblik over dagens gøremål, og du kan skrive dig på opgaverne. ​Dagen indledes med et 15 minutters møde hver morgen, hvor dagens program gennemgås.

Hovedgruppe - Køkken/Cafegruppe

Køkkenet og cafeen bliver udviklet i fællesskab, medlemmer og medabejderne i gruppen. Rutiner og struktur indarbejdes i fællesskab. 

Cafeen er stedet hvor alle medlemmer og medarbejdere kan mødes for at købe mad og for at spise, stedet hvor der er mulighed for at slappe af mellem opgaverne, og hvor mødeaktiviteter for hele aktivitets- og samværstilbuddet foregår. Målet for cafeen er, at der daglig skal sælges en varieret, sund og nærende frokost.

Der vil altid være en tavle med daglige, ugentlige og ad hoc opgaver, hvor der er overblik over dagens gøremål, og du kan skrive dig på opgaverne. ​Dagen indledes med et 15 minutters møde hver morgen, hvor dagens program gennemgås.

Hovedgruppe – Servicegruppe

Servicegruppen har mange forskellige funktioner. Blandt andet sørger gruppen for at udearealerne holdes, almindelig service omkring bygninger, står for kørsel, giver en håndsrækning til de andre grupper i travle perioder og arrangerer udflugter.

Der vil altid være en tavle med daglige, ugentlige og ad hoc opgaver, hvor der er overblik over dagens gøremål, og du kan skrive dig på opgaverne. Dagen indledes med et 15 minutters møde hver morgen, hvor dagens program gennemgås.