En del af Odsherred Kommune
Aktiviteter
Udeliv i Lyspunktet

Du har mulighed for at deltage i alle aktiviteter. Øverst er aktiviterne fordelt på de dage de foregår og nederst kan du se en nærmere beskrivelse af hver enkelt aktivitet. 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Fredag

 

Kreativt værksted

Kom og udfold dine kreative evner i hyggeligt samvær med andre medlemmer og medarbejdere. 

Strikkeklub

Har du lyst til at lave dit håndarbejde sammen med andre kreative medlemmer og medarbejdere så kom og vær med. Vi har et par hyggelige timer, hvor snakken går lystigt mens der strikkes. 
Strikkeklubben mødes i caféen på Holbæk 25.

Svømning, Nykøbing Svømmehal

Har du lyst til at svømme, gå i sauna eller bare ligge i varmtvandsbassinet så er du mere end velkommen.
Har du lyst til at deltage, så kontakt Elena Pedersen, 21 40 01 26

Træværksted

Vi laver møbler af genanvendte materialer og andre skægge påfund, Du kan komme med en ide til et projekt og medlemmer eller medarbejder vil hjælpe dig, der hvor de kan. Vi har det hyggeligt, mens vi hamrer og saver. Kom og vær med.
Værkstedet er i kælderen på Holbækvej 16e.

Korsang, Spejlsalen i Asnæs-Grevingehallen 

Stemmer fra Odsherred er et tilbud om korsang med Ulla Hempel og Timon Müller fra Odsherred Musikskole som korledere. Der er kørsel fra Aktivitetshuset på Holbækvej kl. 12.40

Korsang 2022
Onsdag den 2, februar kl. 13 starter den nye sæson.

Musikskolen opfordrer til at lade jer teste inden sang - I kan evt komme 12.40 og tage en selvtests. Der ligger test på musikskolen. 

Øvrige restriktioner: 
Mundbind ved ind og udgang (Ikke for dem der er fritaget) 
Sprit hænder ved ind og udgang
Sidde ned og synge 
2 meters afstand
Udluftning i pauserne 
Bliv hjemme hvis du er sløj 

Har du lyst til at deltage, så kontakt Mia Tofte, 21 29 01 45

Vandregruppe

Alle kan deltage. Vi planlægger ture i Odsherreds skønne natur og udvider kendskabet til lokalområdet. Efter turen drikker vi kaffe i cafeen. 
Du tilmelder dig i receptionen i Aktivitetshuset, 22 45 71 67

KOM gruppe

KOM står for Kontakt-Omgivelser-Mig. Gruppen deler tanker og reflektioner om kontakten til hinanden og en selv, hvordan det er at have en psykisk sygdom i forhold til omgivelserne, familie, netværk og samfund og deltagerne taler om livshistorie, vaner og drømme for fremtiden. Du bestemmer selv om du vil sige lidt eller meget. Gruppeforløbet støttes af medarbejder med oplæg og små øvelser.
Gruppeforløbet strækker sig over 8 gange. Har du lyst til at deltage så tilmeld dig til Sara Sofia Langkilde, 20 83 87 19 eller sasla@odsherred.dk

Fællesmøde

På fællesmødet udveksler vi informationer fra de forskellige grupper, medlemmer, medarbejdere og ledelse. Nye ideer til aktiviteter, arrangementer, planlægning af faste arrangementer præsenteres og drøftes her.